- jaką obecnie myszkę używasz: Lenovo Y Gaming Precision Mouse / Logitech g9x (obie nakładki)
- jakie DPI w obecnej myszce masz ustawione: 200-3200
- czułości w grach (wystarczy wpisać – niska, średnia lub wysoka): niska i średnia
- czułość w Windows: średnia i wysoka
- czułość w sterach myszki (o ile takie posiada Twoja obecna myszka): wysoka
- ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – 360°(w dowolnej grze fps): 5cm
- w co grasz (podaj tytuły gier): Wszystko fps/rpg/moba....
- jaką masz obecnie podkładkę: Materiałowe
- ile przycisków używasz w myszce (czy używasz boczne): 5-6 (potrzebuje minimum 2 przyciski programowalne)
- twój budżet: 200-400
- jaki chwyt stosujesz: claw & fingertip
- jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2
- jesteś lewo czy prawo ręczny/a? Prawo
- jaka jest wielkość Twojej dłoni (w cm, od końca palca do zgięcia nadgarstka, zmierz jak na poniższym obrazku): 19,5
- jaka jest szerokość twojego palca wskazującego (zmierz jak na powyższym obrazku)? 2+
- czy chcesz zmienić swój chwyt?: Nie
- czy inny zakres dpi w nowej myszce jest akceptowalny dla Ciebie?: Tak
- co w twojej obecnej myszce chciałbyś zmienić najbardziej/co się zepsuło?: Chciał bym kupić nowego g9x... wszystkie gryzonie mają problem z lpm i scrolem (wysiada), plus kable się przecierają. Pomimo że g9x ma już swoje lata to wygląda sto razy lepiej, jakość materiałów ma duże znaczenie... g9x dociążam 25g a lenovo 20g (wciąż wydaje się być za lekka) nie chce lekkiej myszki
- czy nowa myszka musi być kupiona w Polsce? Tak interesuje mnie tylko i wyłącznie produkt dostępny od ręki
- uwagi (np. co do wyglądu myszki): Jak najmniej rgb/upiększeń kolor czarny odpowiada mi najbardziej
edit: myślałem o zakupie g502/ g502 hero*
*tylko dlatego że ma większa żywotność przełączników według specyfikacji na stronie producenta
Wiadomości w tym wątku |
Mysza nowa potrzebna - johny123 - 05-01-2019, 04:18 PM
RE: Mysza nowa potrzebna - XeXu - 05-02-2019, 05:30 AM
RE: Mysza nowa potrzebna - johny123 - 05-02-2019, 10:06 AM
RE: Mysza nowa potrzebna - XeXu - 05-02-2019, 03:56 PM
RE: Mysza nowa potrzebna - johny123 - 05-02-2019, 05:27 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |