• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słuchawki i karta dźwiękowa (ok. 400 zł)
Ja sie tak powoli zastanawiam czy jest sens na początek wydawać tyle pieniędzy na to wszystko skoro nie miałem do czynienia z lepszym źrodłem niz integra a słuchawkami lepszymi niz jakies za 100 zł, no moze jednak miałem bo raz uslysZalem różnice w zmianie dźwięku kiedy to moj kolega puścił mi ta sama piosenkę na początku na kompie podłączonym przez integra do dwóch kolumn a potem zmienił zródło i podpial do gramofonu to odrazu odczułem różnice w czystości a nagraniu, usłyszałem wiecej dźwięków i ogólne to nagranie z komputera wydawało sie bardzo zamulone, i tak naprawde zakupując nowe słuchawki i nowa kartę dzwiękowa chciałem po prosu uzyskać ten sam efekt jeśli wgl to możliwe, w głównej mierze tez myślałem bardziej o zmianie wrażeń w grach bo na razie to nie potrafię sie nawet skupić na słuchaniu bo wszystko jakos tak kijowo brzmi a pozycjonowanie to tez nie najlepsze jest bo słyszę niby jednego gościa po prawej a okazuje sie ze jest za mną 3 typków i w tym momencie sie denerwuje i najcześciej wychodzę z gry
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Słuchawki i karta dźwiękowa (ok. 400 zł) - Kashub - 07-18-2015, 12:43 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.