02-14-2019, 03:36 PM
Nie wykluczam, ale DM Pada mam już 8 miesięcy, a jej powierzchnia nie zmieniła się za bardzo od czasu jej otrzymania. Choć przyznam punkt DM'ce za kontrolę, jest trochę lepsza niż w A4Techu, możliwe, że przez tą szorstką powierzchnię. Ten A4Tech jest troszkę zużyty na dole i myślę nad kupieniem podobnej podkładki, ponadto jej krawędzie są lekko ostre na dole, ale tak już jest z nieobszytymi grubymi podkładkami, chyba że się mylę :)
Osobiście bardziej przypadła mi do gustu podkładka A4Tech X7, nie lubię takich szorstkich powierzchni jak w przypadku Dream Machines. Póki co - zostawiam A4Techa.
Co byście mi polecili? Cienkiej nie chcę, kontrola mi wystarcza taka jak jest w a4techu, podkładka najlepiej cała czarna, przyjemny feeling, żeby myszka cicho po niej jeździła ;)
Osobiście bardziej przypadła mi do gustu podkładka A4Tech X7, nie lubię takich szorstkich powierzchni jak w przypadku Dream Machines. Póki co - zostawiam A4Techa.
Co byście mi polecili? Cienkiej nie chcę, kontrola mi wystarcza taka jak jest w a4techu, podkładka najlepiej cała czarna, przyjemny feeling, żeby myszka cicho po niej jeździła ;)