11-22-2018, 04:43 PM
(11-19-2018, 09:04 PM)Reo napisał(a):(11-19-2018, 07:20 PM)Okrutnik napisał(a): Witam
Jak w temacie czy na tej myszcze da sie grac w csa ? chodzi mi glownie o tapowanie i pistole, widzialem na filmiku ze LMB cos wolno odbija, jest to uciazliwe w grze ?
zależy jak szybko potrafisz tapować. im szybciej potrafisz wystrzelic magazynek z pistola tym bardziej moze przeszkadzac. póki nie sprawdzisz to sie nie przekonasz.
gorszego komentarza w życiu nie widziałem. Nic nie odpowiada autorowi. To tak jakby ktoś zapytał, czy dany samochód szybko jedzie, a Ty byś mu odpowiedział, że zależy jak mocno wciska pedał gazu...
Do Autora tematu. -> Posiadałem EC2-B, sa tam Huano. Powiem tak;
Mimo, że huano są cięższe niż Omrony, to w EC2-B są one dużo lższejsze do wciskania niż w Razer Deathadder Expert (ten re-branding 2013stki)
W EC2-B niestety jest troszkę większa odległość między wciśnięciem przycisków, ale jest ona niższa niż np. w EC2-A (czyli poprzedniej wersji)
EC2-B jeżeli pasuje Ci konstrukcja, to tappowanie nie będzie dla Ciebie problemu. Przycisk odbija szybko. Jedynie co, to właśnie ma kawałek dystansu, a same przyciski są jak to mówią "mushy" czyli nie mega, mega, mega sprężyste, tylko czuć, że są takie jakby "ruchome" gdy lekko jeździsz opuszkiem palców po plastiku.