Obecnie na TopHiFi DragonFly Black i DragonFly Red są w swietnej promocji. Oczywiście możesz spróbować kupić DT990 ja tylko powiem że kontrola basu jest najdokładniejsze w 600Ohm co nie zmienia faktu że 250Ohm też złe nie są wrecz odwrotnie. Ogolnie cena DT 990 jest właśnie trochę zależna z powodu ich trudności wysterowania. Takie ATH 900X mają podobny charakter ale ich budowa jest dziwna i łatwo je napedzic. Tyle że koszt to ponad 1000zl ja osobiście jak coś bym brał bardziej pod uwagę Philips X2 :) dla mnie brzmialy przyjemniej. Wiesz wszystko zależy od głównego zastosowania słuchawek.
Co do ATH-PDG1 to zbudowane są z plastiku ale utwardzanego. Wykończenie dość surowe ale trwałe. Bardzo lekkie i naprawdę wygodne wiele godzin siedzenia bez problemu :). Swietnej jakości mikrofon no i strojenie :).
Co do ATH-PDG1 to zbudowane są z plastiku ale utwardzanego. Wykończenie dość surowe ale trwałe. Bardzo lekkie i naprawdę wygodne wiele godzin siedzenia bez problemu :). Swietnej jakości mikrofon no i strojenie :).