Witam prosilbym o pomoc w doborze myszki, gry glownie fpsy.Aktualnie mam Deathaddera 2013 ale pada mi przycisk, robi 1 kliknieciem dwuklik. Przymierzalem jak narazie takie myszki jak :
Logitecha G403 fajna myszka mogłaby byc troszke lżejsza
SS Rival 110 lezala super ale odstrasza mnie sensor zalezy mi zeby myszka nie gubila sie.
Patrzylem tez na HyperX pulsfire tez fajnie lezala w dloni ale nie mam pojecia jak z użytkowaniem tej myszki.
Czytalem u was w testach i rozwazam takze DM pro S nie mialem możliwości dotykania jej ale wydaje sie fajna.
Zależy mi na myszce takiej ktora nie gubi sensora, ma prosty wyglad i nie bedzie za ciezka.
1.aktualna myszka deathadder 2013
2.dpi 800
3.srednia
4.3 kropka od lewej :)
5.nie uzywam sterownikow
6 nie mam mozliwosci zmierzenia aktualnie
7.cs go
8.qck
9.3 przyciskow, bocznych raczej nie uzywam
10. Do 300 zł
11.taki claw i palm w jednym
12.1+2+2
13.prawo
14.18 cm
15.2 cm
16.raczej nie
17.tak
18.obecna myszka mogla by byc ciut mniejsza przycisk i scroll mógłby byc lepszy
19.raczej tak
20.myszka musi miec prosty wyglad i nie wygladac jak jakis przybysz z kosmosu, kabel w miare dobry cos jak w razerze, dobry sensor zeby nie gubila sie przy szybkich ruchach.
Pozdrawiam.
Logitecha G403 fajna myszka mogłaby byc troszke lżejsza
SS Rival 110 lezala super ale odstrasza mnie sensor zalezy mi zeby myszka nie gubila sie.
Patrzylem tez na HyperX pulsfire tez fajnie lezala w dloni ale nie mam pojecia jak z użytkowaniem tej myszki.
Czytalem u was w testach i rozwazam takze DM pro S nie mialem możliwości dotykania jej ale wydaje sie fajna.
Zależy mi na myszce takiej ktora nie gubi sensora, ma prosty wyglad i nie bedzie za ciezka.
1.aktualna myszka deathadder 2013
2.dpi 800
3.srednia
4.3 kropka od lewej :)
5.nie uzywam sterownikow
6 nie mam mozliwosci zmierzenia aktualnie
7.cs go
8.qck
9.3 przyciskow, bocznych raczej nie uzywam
10. Do 300 zł
11.taki claw i palm w jednym
12.1+2+2
13.prawo
14.18 cm
15.2 cm
16.raczej nie
17.tak
18.obecna myszka mogla by byc ciut mniejsza przycisk i scroll mógłby byc lepszy
19.raczej tak
20.myszka musi miec prosty wyglad i nie wygladac jak jakis przybysz z kosmosu, kabel w miare dobry cos jak w razerze, dobry sensor zeby nie gubila sie przy szybkich ruchach.
Pozdrawiam.