• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słuchawki + karta dźwiękowa za 800 zł+
Zależy od FPS'a. W Arma czy Battlefield różnica może być odczuwalna, nie tyle co w kwestii orientacji przeciwnika i nasłuchiwania kroków(czyli szeroko rozumiane pozycjonowanie) ale zlewania się dźwięków na mniejszej scenie(czyli trochę bardziej klaustrofobia). Jako że grasz w CS'a i R6 raczej ci to nie grozi :). Ewentualnie możesz spróbować pół-otwarte AKG K240 Studio. Do gier są świetne. OGÓLNIE z mojego doświadczenia wynika że najlepiej sprawdzają się słuchawki o rozsądnej scenie(nie za dużej nie za małej) grające w stronę jasności(analityczności). Co nie zmienia faktu że różnice między słuchawkami grającymi jasno a np równo w grach są tak minimalne, że albo ich nie usłyszysz albo różnica będzie na tyle mała że obojętna :). No i każde słuchawki mają dobre i złe strony :). Uwierz mi że nie ma co szukać tych jedynych do gier bo takich nie ma :). Nie można zapominać że wiele też zależy od samej gry.
Costum Game są bardzo spoko do gier ja osobiście wole MSR7 ale każdy ma inny słuch :). Sennheisera nigdy nie słuchałem, nie lubię ich spokojnej szkoły grania :) ale opierając się na recenzjach internetowych ponoć spoko :). DT990 im wyżej Ohm tym lepsza kontrola basu takie trochę detaliczno funowe granie :) do gier bardzo spoko :), chociaż do nich bym wybrał innego DAC.

Bardzo bezpiecznym rozwiązaniem jest AKG K550MKII, raz że łatwo się je napędza, dwa pokazują sporo detalu(w grach w zupełnie wystarczy), trzy świetna separacja, cztery sama scena jak na zamknięte jest naprawdę spoko :).

Edit: jeżeli mowa o Audio-Technica ATH-ADG1x to z ATH dedykowanym graczom słuchałem tylko https://www.audiofanatyk.pl/recenzja-slu...-ath-pdg1/ i mogę w pełni zgodzić się z recenzją :).
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Słuchawki + karta dźwiękowa za 800 zł+ - FreeQ - 08-22-2018, 01:04 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.