• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słuchawki nauszne + karta dźwiękowa do 400 zł.
oj nie wiem nic o sklepach w Bydgoszczy :( Poszukaj w internecie wszelkich sklepów zajmujących się dźwiękiem. Ale zapytaj np. w mp3store (mają lokal w bydgoszczy) czy nie maja może fiio do odsłuchu na miejscu. Problem taki, ze hd2 znam z opinii tylko i do fiio nie miałem okazji go przyrównać. Fiio e07 kojarzę jedynie jak z akg q701 łaziłem po sklepach i szukałem dla nich dzwiękówki :P. Jak się nie ma pod ręką do odsłuchu czegoś to ciężko tak z pamięci mówić co było nie tak, dlatego jedyne co to kojarzę, to że scena mnie nie zadowalała. Niestety w muzyce jest tak, że każdemu może się coś innego podobać tak samo różne układy dźwiękowe jak i słuchawki, dlatego mocno Ci polecam poszukać sklepu, żebyś mógł porównać kilka różnych daców, bo może się okazać, ze zupełni inny Ci się bardziej spodoba ;) Jak sobie posłuchasz tak między kilkoma to albo nie zauważysz różnicy albo od razu będziesz wiedział, że to ten.

Wydaje mi się, że fiio jest dosyć uniwersalny, ale musisz mieć do niego wzmacniacz co daje już kwotę ok 600zł a wtedy to osobiście wolałbym xonara essence w tej cenie, w e10 za 300zł masz i to i to więc wydaje się, że w tej cenie ciężko o coś lepszego.

Pytaj jak najwięcej, każdy zakup powinien być przemyślany, ale nic nie zastąpi możliwości odsłuchu ;).

Wiadomości w tym wątku
RE: Słuchawki nauszne + karta dźwiękowa do 400 zł. - Hya - 01-29-2015, 09:50 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.