• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz + podkładka pod dużą dłoń fingergrip
Dobra Panie i Panowie, dzisiaj oddaje Rivala 310, przeanalizowałem bardzo wiele rzeczy i to co odkryłem zaskoczyło mnie samego:)
Mam dłoń 21cm / 11,5cm, gram fingerem i wbrew wszelkim zaleceniom wiekszosci propozycji, najwieksza skutecznosc zapewnia mi duzo mniejsza myszka niz by sie zdawalo, najwazniejsze to max dlugosc 120mm, najlepiej okolice 115mm, waga ok 90g, w miarę jak najblizszy symetrycznemu ksztalt, sensor polozony jak najblizej gory, przyciski glowne jak najlepsze, kabel nie za sztywny (tak zeby bungee nie bylo czyms "must have"):

Wybralem kilka propozycji kierujac sie mozliwie dobrym sensorem, dlugoscia ponizej 120mm, waga mniejsza niz 100g:
Cooler Master MasterMouse S
Dream Machines DM3 Mini (DM3MINI) (jest w promocji na morele za 99zł)
Gamdias Zeus P1 RGB (nietypowa, najkorzystniej ulokowany sensor, reszta rzeczy teoretycznie nie podchodzi, ale kusi mnie bardzo ją stestowac)
Logitech G pro /g 303 / g102 /g203 (ktoras z tych)
Roccat KPOE
Ttesports Ventus R

Zadna w 100% nie ma tego co bym chcial wiec trudno bedzie znalezc swoj ideal :)
ostatecznie moglbym zamowic 2-3 z nich  (nawet i z outletu) i przekonac sie, ktora bedzie najlepsza)

Co do podkładki to wyszukalem cos takiego 
Dechanic XXL Heavy control
https://www.amazon.com/Dechanic-Heavy-CO...B019D8UYPA
6mm bestia , wymiarowo tez w sam raz 900+ x 450+ (nie chce mniejszej niz 800x350), obszyte brzegi, zbalansowana kontrola/speed
tak tak moi drodzy, przekonalem sie ze 3mm podkladki wogole mi nei leza (dlatego moj qck mini lezy na a4tech mp500)

Może cos poradzicie w takiej sytuacji :))
Dzieki z gory za pomoc
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Mysz + podkładka pod dużą dłoń fingergrip - Tafari - 06-23-2018, 09:09 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.