• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupno myszki i podkładki pod nią
-Używam obecnie tej myszki tyle że jest to randomowa kompletnie niepasująca mi myszka więc nie radziłbym się nią sugerować: https://www.mediaexpert.pl/myszy-i-track...20QAvD_BwE 
-W league of legends mam 70/100
-W Windows 7/11
-Jeśli chodzi o czułość to to jest standardowe ustawienie przeze mnie wybierane ale nie wiem czy nie będę go zmieniał obecnie oceniam ją na pomiędzy szybką a średnią
-Gram w Gothicki, Wiedźminy, Divinity od Divine Divinity do Divinity 2 Original Sin, Darkest Dungeon, ELEX, Spellforce, League Of Legends, Riseny, Battle Mages, Bitwa O Śródziemie 2, Warlords Battlecry III, Dragon age wszystkie części te gry przyszły mi na myśl czyli podsumowując gram w większość gier RPG, FPS-ów nie ogrywam ostatnio, w league of legends gram praktycznie codziennie
-Podkładka też jest randomowa wygląda mniej więcej tak https://www.euro.com.pl/podkladki-pod-my...sgodx8IIdw
-nie używam bocznych przycisków
-budżet to od 80zł do 300zł może być powyżej do 400zł jeśli naprawdę będzie warto
-FINGERTIP GRIP
-1+2+2
-prawo ręczny
-od najdłuższego palca do zgięcia nadgarstka 20cm i 2.3cm szerokość palca, od palca najdłuższego do kciuka pod kątem 90 jest 15cm
-nie chcę zmieniać chwytu chociaż wiem że mam o wiele za małą myszkę to i tak zostanę przy fingertip grip, ponieważ mam najlepszą kontrolę przy tym chwycie
-Tak
-____
-raczej nie
-Nie mam wymagań ma być jak najlepiej dobrana do dłoni jeżeli też będzie ładna to będę bardzo zadowolony

Jeśli chodzi o podkładkę to:
-chciałbym aby była z jak najwygodniejszym podparciem pod nadgarstek, cena najlepiej do 100zł i nie mam pojęcia o podkładkach zdaję się na wasze doświadczenie ;)
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kupno myszki i podkładki pod nią - WolfGamerPL - 06-20-2018, 04:29 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.