06-14-2018, 07:16 PM
Ze względu na to, że zrobił się z tego tematu - wątek ogólny o myszkach to i ja coś nabazgram. Kupiłem sobie sensei 310 gdzie mówili, że pod finger/claw się jakoś nada i na innych forach i tutaj też (nie w recenzji bo tam jest czysty palm, ostatecznie palm/claw). Niestety pomimo łapy 19cm mycha jest dla mnie za duża i czuję dyskomfort operując nią dlatego ta idzie na zwrot i teraz już zamówiłem typowo pod siebie czyli dosyć mała oraz pod claw/finger - g203.
Jak ta nie będzie leżeć to będzie trzeba główkować dalej chociaż nie powinno to być trudne bo do tej pory całe życie jechałem na sprzęcie z marketów czyli max 20zł za myszkę/klawiaturę. Teraz mnie naszło by sobie kupić prawdziwy sprzęt i już jest też klawiatura MasterKeys L PBT brązowa i będzie ISK HD9999. Nie mogę się doczekać całości :)
Jak ta nie będzie leżeć to będzie trzeba główkować dalej chociaż nie powinno to być trudne bo do tej pory całe życie jechałem na sprzęcie z marketów czyli max 20zł za myszkę/klawiaturę. Teraz mnie naszło by sobie kupić prawdziwy sprzęt i już jest też klawiatura MasterKeys L PBT brązowa i będzie ISK HD9999. Nie mogę się doczekać całości :)