06-09-2018, 07:15 PM
Nie słuchasz :l
Deklarowana żywotność to ślepy zaułek, nie sugeruj się tym.
Teoretycznie, im mniejsza wytrzymałość, tym klik jest lżejszy, przyjemniejszy - Omrony D2FC-F-7N (20m) są powodem dla którego G403 uchodzi za mysz ze świetnymi przyciskami.
Oczywiście, jest to czysto subiektywistyczna opinia - dla mnie troszkę za lekko się wciskają.
Musisz patrzeć na to jednak z przymrużeniem oka, wszystko zależy od całego spasowania obudowy, stąd myszy z takimi samymi switchami mogą zupełnie inaczej klikać, zepsuć się po zupełnie innym okresie czasu.
"cougar fatalny umiejscowany kabel slaba rozstawa wagi :)"
Nie wiem czy czytaliśmy tę samą recenzję - "Myszka jest w pełni stabilna i doskonale wyważona."
Umiejscowienie kabla nie jest problemem.
"Nie słyszałem, żeby dużo ludzi brało tego coolermastera.."
Szukamy dobrej myszy, niekoniecznie popularnej.
Deklarowana żywotność to ślepy zaułek, nie sugeruj się tym.
Teoretycznie, im mniejsza wytrzymałość, tym klik jest lżejszy, przyjemniejszy - Omrony D2FC-F-7N (20m) są powodem dla którego G403 uchodzi za mysz ze świetnymi przyciskami.
Oczywiście, jest to czysto subiektywistyczna opinia - dla mnie troszkę za lekko się wciskają.
Musisz patrzeć na to jednak z przymrużeniem oka, wszystko zależy od całego spasowania obudowy, stąd myszy z takimi samymi switchami mogą zupełnie inaczej klikać, zepsuć się po zupełnie innym okresie czasu.
"cougar fatalny umiejscowany kabel slaba rozstawa wagi :)"
Nie wiem czy czytaliśmy tę samą recenzję - "Myszka jest w pełni stabilna i doskonale wyważona."
Umiejscowienie kabla nie jest problemem.
"Nie słyszałem, żeby dużo ludzi brało tego coolermastera.."
Szukamy dobrej myszy, niekoniecznie popularnej.
Спутник
WMO 1.1A [PMW3360]
WMO 1.1A [PMW3360]