05-20-2018, 05:04 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-20-2018, 05:06 PM przez UserProfile.)
(05-20-2018, 03:42 PM)Ewelina napisał(a): Moja szkoła :D Nie kupuj więcej takich używek, chociaż mogłeś nie wiedzieć że te ostatnie sztuki w sklepie będą takie trefne, tym bardziej masz prawo do zwrotu.
Przeszło mi przez myśl, że może mało kto w moim mieście kupuje myszki za ponad stówkę, może tym bardziej nawet tą konkretną, i stąd tylko po dwie sztuki, ale życie zweryfikowało :D że jednak ta gorsza możliwość - ze zwrotu. No i przyświecała mi myśl, że i tak mogę zwrócić a do stacjonarnego wygodniej. Zwrócili środki ekspresowo, natychmiast, nie robili problemu. W morelach na zwrot pieniędzy raczej będzie trzeba chwilę poczekać :D ale z samym zwrotem pewnie problemu nie będzie.
Szkoda, że przyszła mi nowiutka, świeżutka, ale trudno o przypadkowe nieprzyciskanie... tym bardziej przy clawgripie, sprawdzałem z ciekawości przy tym chwycie, bo ja gram bardziej palmgripem, choć też nie do końca, i przy palmie problem jest mniejszy, ale nadal jest. Jednak przecież to mysz polecana właśnie do clawgripa...