Dlatego też kupiłem AKG K701 chciałem je skonfrontować z AD700X i powiem szczerze mam mieszane uczucia. Z małym grajkiem jak Shanling UP lepsze efekty były na AD700X Ale jak podłączyłem je do Icon HDP tutaj zaczely się dziać dziwne rzeczy :). Scena w AD700X jest OGROMNA w wszystkich kierunkach natomiast w AKG K701 była wręcz nikonczończona się. O ile w grach jak wiedźmin było to mega doswiadczenie o tyle w Squadzie czy Arma trochę się pogubiłem. Strzały które padały z 100m słyszałem jakby z większego jeszcze dystansu. To się chyba nazywa przeklamaniem sceny(wiem że Q701 pod tym względem wypadają lepiej). Co do detalicznego grania i precyzji. Cóż obie pary dla mnie to jest szczyt jaki jest potrzebny moim zdaniem do gier. O ile AD700X w pewnym momencie osiągają swoje maksimum o tyle AKG K701 grają zależnie od stopnia wygrzania i od klasy źródła, im wyższe tym lepiej.
Ale i tak kocham moje AKG K550 są idealne pod każdym względem :) jak coś mogę redakcji wysłać I AKG K550 i ATH AD700X do recenzji :)
Ale i tak kocham moje AKG K550 są idealne pod każdym względem :) jak coś mogę redakcji wysłać I AKG K550 i ATH AD700X do recenzji :)