• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słuchawki do 300zł z przeznaczeniem do rocka i gier.
Ja bym stawiał na isk 9999, obecnie używam na przemian razem z bd 990 i są to moje najlepsze słuchawki jakie miałem.
gdyby nie to, że bd są słuchawkami otwartymi to bym został przy nich.
Może małymi detalami to przesadziłem, ale grają na zbliżonym do siebie charakterze wydawanego dźwięku.
Iski grają podobnym dźwiękiem co bd 990 poza małymi detalami, miałem kilka par słuchawek ze średniej półki min. od audio technica, akg (k701//akg k240 mk2. 550 pierwsza edycja) bd 770 (bd MMX 300) i kilka innych z nieco niższej półki i nadal nie widzę sensu zmieniania bd 990/isków.
Iski cenię za wygodę i przestrzenność w grach jak na słuchawki zamknięte, dodatkowo grają przyjemnym, fanowskim graniem, przede wszystkim dobrze jak masz kartę, w której możesz zredukować niskie tony.
Obecnie używam swoich słucahwek z sb zxr i uważam, że jak dobrze ustawisz i pobawisz się dźwiękiem to isk zagrają na pewno nie gorzej od akg 550 które uważane są za jedne jak nie najlepsze w swojej cenie słuchawki przestrzenne (zamknięte) w ten półce cenowej.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Słuchawki do 300zł z przeznaczeniem do rocka i gier. - Synth - 04-09-2018, 11:18 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.