@Duck Dzięki za porównanie ;) Czyli innymi słowy scroll w g403 jest bardziej plastikowy, tak? Właśnie najbardziej ciekawią mnie takie gumowe scrolle, które są nisko położone. Wiem, mam dość specyficzne wymagania :D A jak jest ze scrollami w DM1 Pro/DM3 Mini i Cougar Revenger S? Choć cougar już chyba odpada przez powierzchnie. Fajnie jakby była taka wolna przestrzeń między przyciskami. Wybrałbym drugi raz a90, tylko że lod tam był dość wysoki, szybko się brudzi, sensor jest trochę gorszy niż w myszkach tutaj wymienianych, ale nadal dobry, poza tym mysz miodzio :)
Dodam, że bardzo podoba mi się Tesoro Sagitta i chyba byłaby idealna, tylko te śliskie boki... :/ Chodzi mi szczególnie o wagę, bo 120 g dla mnie to bardzo dobrze, lecz 90 g też mi nie przeszkadza, jednak wolę trochę cięższą. Poza tym gumowa powierzchnia u góry, przyciski wyglądają na ładnie spasowane, scroll położony lekko na dole. super gdyby nie te boki..
Dodam, że bardzo podoba mi się Tesoro Sagitta i chyba byłaby idealna, tylko te śliskie boki... :/ Chodzi mi szczególnie o wagę, bo 120 g dla mnie to bardzo dobrze, lecz 90 g też mi nie przeszkadza, jednak wolę trochę cięższą. Poza tym gumowa powierzchnia u góry, przyciski wyglądają na ładnie spasowane, scroll położony lekko na dole. super gdyby nie te boki..