- 0 głosów -  średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5

| 
					Podkładka pod Razer Diamondback ~100zł
				 | 
| 

Liczba postów: 18 
	Liczba wątków: 7 

Reputacja: 
0 

03-23-2018, 02:34 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-27-2018, 01:08 PM przez KonDziX.)

Witam, szukam dobrej podkładki pod mysz Razer Diamondback. Niżej podałem wszystkie informacje. 
Razer Diamondback (sensor laserowy Philips PLN 2034, śligacze teflonowe).jaką masz  podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)?SteelSeries qck może być podobna lub nieco szybsza.chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):Raczej materiałową.jaki rozmiar by Cię interesował:Gram na 1000 DPI więc duża lub średnia.czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?:Nie.wolisz szybką/średnio szybkączy podkładka musi być kupiona w Polsce?Tak.maksymalna cena za podkładkę?Coś około 100zł.uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.)Fajnie by było mieć podkładkę Razera ponieważ mam od nich mysz i klawiaturę, lecz nieco odstraszają mnie te wzory, może gigantus?jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze)

| 

| Wiadomości w tym wątku | 
| Podkładka pod Razer Diamondback ~100zł -  KonDziX - 03-23-2018, 02:34 PM | 

| Użytkownicy przeglądający ten wątek: | 
| 1 gości |