02-19-2018, 02:57 PM
Ten najnowszy sensei 310 nie do konca oddaje ksztalt dm1 pro s, bo on przeciez jest na obudowie starego sensei'a zrobiony. Gosc z rocketjumpninja zmierzyl te 2 myszki i sa roznice. DM1 pro s troche sie zweza tam gdzie sa nasze palce po bokach (czyli tam gdzie trzymamy myszke) i ma 5,6cm a sensei 310 6,06cm. Z dlugoscia tez jest inaczej. DM1 ma 11,2cm a 310 ma 12,4cm. dm1 pro s jest tez lzejza myszka bo tylko 84g a sensei 310 az 96g.
Byc moze te roznice jednak maja znaczenie. Wydaje mi sie ze myszka, ktora ma 5cm szerokosci bylaby dla mnie idealna (zowie fk2), ale 5,5cm moze tez dalaby rade, bo przeciez abyssus ma wlasnie 5,5 cm.
Mam wrazenie ze dm3 mini bylaby jeszcze lepsza ale boje sie, ze moze mi brakowac bocznych przyciskow. Ehhh szkoda ze nie ma jak ich przymierzyc.
Byc moze te roznice jednak maja znaczenie. Wydaje mi sie ze myszka, ktora ma 5cm szerokosci bylaby dla mnie idealna (zowie fk2), ale 5,5cm moze tez dalaby rade, bo przeciez abyssus ma wlasnie 5,5 cm.
Mam wrazenie ze dm3 mini bylaby jeszcze lepsza ale boje sie, ze moze mi brakowac bocznych przyciskow. Ehhh szkoda ze nie ma jak ich przymierzyc.