(02-18-2018, 05:55 PM)XeXu napisał(a): Wymiary to tylko teoria, nie sugerowałbym się tym.
Jeżeli możesz gdzieś przymierzyć Sensei'a 310, źrób to - dobrze zobrazuje chwyt na DM1 Pro S.
Specjalnie pojechalem do saturna i potestowalem rozne myszki w tym sensei'a 310.
Sensei 310 wydal mi sie troche za masywny, szczegolnie troche za szeroki (guma po bokach tez nie pomagala). Glownie problem jest w 4 i 5 palcu (te 2, ktore sa z prawej strony myszki). O wiele lepiej trzyma mi sie mojego spawna (moze kwestia przyzwyczajenia).
Co do reszty wymacanych myszek, to najlepsze wrazenie (jesli chodzi o chwyt) sprawil mi chyba abyssus potem roccat lua. g403 i rival 100 tez lepij mi sie trzymalo niz sensei'a 310, ale te 2 pierwsze zdecydowanie najlepiej. Abyssus'a dlatego bo komfortowo czuly sie wszystkie moje palce, a roccata lua'e bo byla po prostu bardzo waska i chyba tez troche wyprofilowana takze moj 4 i 5 palec lezal ok.
Na firmie Razer bardzo sie zawiodlem wzgledem deathaddera (bardzo szybko polecialy microswitche i scroll tez juz szwankuje). Dlatego jestem troche uprzedzony teraz do tej firmy.
Niestety wszytkie te myszki maja niestety gorsze sensory niz myszki DM wiec raczej odpadaja.
Nadal wiec jestem w kropce:/
tzn wyglada na to ze chyba DM3 mini albo moze zowie fk2 beda mi pasowaly?
Ehhh, ale szkoda mi trohe tej DM1 Pro S, bo 169zl to prawie jak za darmoo za taka myszke:/