• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klawiatura do pisania do 350zł
  • twój budżet: 200zł :(
  • jaki chcesz rodzaj klawiatury (membranowa czy mechaniczna)? Obojętne
    - jeżeli mechaniczna: jaki chcesz  rodzaj przełączników – jeżeli nie wiesz, to napisz nam: brązowe
    1. czy masz masywne dłonie czy nie? Raczej tak
    2. czy dużo piszesz na klawiaturze? Bardzo
    3. czy ma to być klawiatura w 100% pod gry? Nie
  • czy chcesz podświetlenie? - zdecydowanie tak
  • czy chcesz makra? - nie koniecznie
  • czy chcesz dodatkowe klawisze? - multimedialne do sterowania dźwiękiem
  • czy potrzebujesz podpórkę pod nadgarstek? - nie jest to mus
  • czy może to być klawiatura typu tenkeyless (bez numapda lub numpad w miejscu del, end, ins)? Absolutnie nie
  • twoje uwagi (wygląd, firma):

Więc pokrótce, a jest to już chyba któryś mój temat i ciągle problemy. Mój Natec Medusa 2 się kończy. Klawisze przestają odbijać, w sensie odbijają z opóźnieniem, tracą "sprężystość" lub zwyczajnie się przycinają. Mam sporo pisania przed sobą - kilka recenzji sprzętu audio i przy obecnym stanie klawiatury to katorga. Ubezpieczenie auta i prezent walentynkowy dla żony zabiły moje fundusze na przyjemności, więc jestem na tym polu mocno ograniczony. Gdyby nie to, zapewne uderzyłbym w Nateca Genesis RX85 mimo jego białego podświetlenia. Anyway, potrzebuję klawiatury w 90% do pisania. Gram co prawda po 2-3 godziny dziennie, głównie w LoLa i CS:GO, z małą domieszką innych dziwnych rzeczy. Niemniej szukam klawiatury wygodnej i dobrej do pisania, może to być membrana, bo nie mam już parcia na mechanika (głównie przez budżet). Gdyby nie to, zapewne ogarnąłbym K70 Lux na brązie albo jakiegoś Razera (nie bijcie za mocno) na zielonych switch-ach. Tak czy owak potrzebna mi pomoc, porada i od razu zaznaczam, że im taniej, tym lepiej. 2 stówki to absolutny max i raczej nie mam co liczyć na nawet dwie-trzy dychy więcej. :/
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Klawiatura do pisania do 350zł - Vaiet - 02-10-2018, 06:10 PM
RE: Klawiatura do pisania do 200zł - Hya - 02-13-2018, 09:56 AM
RE: Klawiatura do pisania do 350zł - Hya - 02-28-2018, 03:09 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.