02-10-2018, 12:33 AM
Cześć,
Jestem w kropce. Nigdy nie korzystałem a jestem zmuszony do zakupu i użytku podkładki plastikowej. W moim domu bywa dość mocno wilgotno ze względu na prowadzony tropikalny życia dzięki moim przyjaciołom ptasznikom oraz wężom :)) Obecnie posiadam materiałową, dużą podkładkę od steelseries, niestety ta robi się mokra pod wpływem wilgoci i staje się nieprzyjemna w dotyku oraz prowadzeniu myszy.
Jestem w kropce. Nigdy nie korzystałem a jestem zmuszony do zakupu i użytku podkładki plastikowej. W moim domu bywa dość mocno wilgotno ze względu na prowadzony tropikalny życia dzięki moim przyjaciołom ptasznikom oraz wężom :)) Obecnie posiadam materiałową, dużą podkładkę od steelseries, niestety ta robi się mokra pod wpływem wilgoci i staje się nieprzyjemna w dotyku oraz prowadzeniu myszy.
- jaką obecnie używasz myszkę Dream Machines DM1 Pro
- jaką masz podkładkę Steelseries, średnio szybka
- chce plastikowej :]
- jaki rozmiar by Cię interesował: duży
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: nie uznaję
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: średnią/szybką
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce? owszem
- maksymalna cena za podkładkę? ~100zł
- uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.) dobry stosunek ceny do jakości
- jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu: