• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myszka z sensorem Laserowym do 250 zł
Widze że napaliłeś się na SS Sensei i szukasz kogoś kto utwierdzi cię w przekonaniu że jest to dobry wybór. Otóż ja wiem że nie jest, sam miałem, a raczej jeszcze mam Senseja i powiem ci że bardzo się na niej zawiodłem, byłem zdziwiony jak teorytycznie najlepszy sensor laserowy może się tak często gubić (dodam że zazwyczaj w najmniej odpowiednim momencie). Problemy z sensorem objawiały się tym że albo stawał albo poruszał się bardzo nierówno co praktycznie dyskwalifikuje go gry w CS. Teraz mam Zowie EC1-A i ani razu nie stało sie nic z sensorem, myszka chodzi bardzo płynie i lekko. Ja rozumiem że nie zależy Ci na tym żeby mieć niewiadomo jaki sensor, ale myślę że powinno Ci zależeć żeby mieć sensor który działa.
Praktycznie jedyną dobrą rzeczą w Senseju jest jego jakość wykonania, tylko co z tego skoro sensor czyni ją totalnie bezużyteczną.

Fakt że w tym przedziale cenowym polecame są 4 myszki, wszytkie Zowie i SS Rival, ale nie dlatego że ludzie którzy je polecają są fanboyami tych myszek, ale dlatego że za tę cenę jest to najlepszy wybór. Fakt Zowie nie mają podświetlenia na pierdyliard kolorów czy też bardzo "użytecznego" wyświetlacza LCD pod myszką, ale chyba nie o takie bajery chodzi w myszce gamingowej.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Myszka z sensorem Laserowym do 250 zł - Gancus - 07-02-2015, 10:48 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.