02-02-2018, 11:55 PM
Na mx blue też się da grać spokojnie. Wcale nie ma takiego opóźnienia w angażu. Mam arcade sticka na "klikających" przełącznikach cherry D44X i spokojnie gram we wszelkie shmupsy i bijatyki. To nawet pomaga w niektórych grach, bo się na słuch odmierza ilość kliknięć. Tylko rodzina się wścieka, bo to są głośne przełączniki, każdy ruch lub klik to hałas.
Gwarancja z Chin jest w porządalu. Odsyłasz sprzęt na wymianę za około dwudziestaka albo prosisz o zwrot części kasy. Joybuy to JD, taki chiński Amazon praktycznie. Jeśli coś jest z "Joy collection" to idzie bezpośrednio od nich i to oni załatwiają gwarancję.
Nie wiem dlaczego w Polsce nie ma dystrybutorów tajwańskich klawiatur. Ktoś zrobiłby na tym niezły biznes.
Gwarancja z Chin jest w porządalu. Odsyłasz sprzęt na wymianę za około dwudziestaka albo prosisz o zwrot części kasy. Joybuy to JD, taki chiński Amazon praktycznie. Jeśli coś jest z "Joy collection" to idzie bezpośrednio od nich i to oni załatwiają gwarancję.
Nie wiem dlaczego w Polsce nie ma dystrybutorów tajwańskich klawiatur. Ktoś zrobiłby na tym niezły biznes.