07-02-2015, 07:33 PM
Zamówiłem te z ebaya, choć na tej stronie podanie niektórych danych to parodia, ciągle jakieś błędy wyskakują, więc wysłałem maila do sprzedawcy z danymi i aby paczkę oznaczył jako gift, jeszcze wysłałem mu z wikipedii jakieś linki do miejscowości gdzie mieszkam aby też się na mapie połapali ;d Jak przyjdą będę mógł zamówić słuchawki. Swoją drogą dolar mocno chyba stoi, więc tak znowu tanio nie wyszło.
Przy okazji jak kupię te Superluxy to jak to w sterownikach Xonara ustawić?
2 Channels, PCM ??? KHz (swoją drogą ile powinienem mieć KHz dla Siberii V2?), Analog out - Headphone, HP Advance Settings - Pro-Gaming Mode, ta opcja SPDIF Out jest u mnie odznaczona (nie wiem co to wgl jest, słuchawki podpinam do gniazd karty dźwiękowej z tyłu komputera), jeszcze jest taka opcja VoiceEx nie wiem czy to też powinno być zaznaczone, bo nie mam, Dolby Headphone również odznaczone. Nie wiem jak z tymi innymi opcjami w różnych zakładkach (jest jeszcze wybór rodzaju pomieszczenia).
W CS:GO opcja konfiguracja głośników - opcja Słuchawki.
Przy okazji jak kupię te Superluxy to jak to w sterownikach Xonara ustawić?
2 Channels, PCM ??? KHz (swoją drogą ile powinienem mieć KHz dla Siberii V2?), Analog out - Headphone, HP Advance Settings - Pro-Gaming Mode, ta opcja SPDIF Out jest u mnie odznaczona (nie wiem co to wgl jest, słuchawki podpinam do gniazd karty dźwiękowej z tyłu komputera), jeszcze jest taka opcja VoiceEx nie wiem czy to też powinno być zaznaczone, bo nie mam, Dolby Headphone również odznaczone. Nie wiem jak z tymi innymi opcjami w różnych zakładkach (jest jeszcze wybór rodzaju pomieszczenia).
W CS:GO opcja konfiguracja głośników - opcja Słuchawki.