01-23-2018, 09:41 AM
Współczuć. Też mam tak wysokie wymagania, być może i większe. Nie bez powodu tyle testowałam i bez sukcesów. Zostało mi jedynie dostosować się do tego co mam. Siedzę od dłuższego czasu na Logitech G203 i szkoda że Ci nie pasuje. Bo też miałam problem że przyciski same się wciskają, ale to z czasem można zmniejszyć i już rzadko się wciskają, kwestia przyzwyczajenia. Tak samo wygoda, do tego też idzie przywyknąć i jak na chwilę obecną nie widzę lepszej myszki, wszystkie inne odrzuciłam. Więc i do gier i do pracy używam G203. Już nawet do głośnych przycisków przywykłam. Ale sensorowo precyzja mi odpowiada. Tobie chyba pozostaje czekać na coś nowego? Na liście nie wymieniłeś nic ze Steelseries. Te nowe które wyszły są godne uwagi, solidne, może je spróbujesz?
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.