• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy dla mnie jest jeszcze ratunek?
Czy jest na rynku jeszcze jakaś mała myszka godna uwagi? Duża ręka, fingertip (taki w sumie claw, ale trzymam tylko koniuszkami palców).

Myszki jakie miałem i co mi w nich nie pasuje:

-DM1 Pro S - trochę za duża,

-DM3 mini - lubię twarde przyciski, lecz w tej myszce są one za twarde. Strasznie mi to przeszkadzało i nie znalazłem sposobu jak temu zapobiec. Strasznie mnie to smuci bo kształt Kinzu to mój ulubiony jak do tej pory,

-Logitech G Pro - fatalne boki, totalnie nie mogłem tego dobrze chwycić i cały czas przypadkowo naciskałem przyciski główne,

-Ninox Aurora - przemilczę,

-Razer Krait 4G - za mała i nie mogłem ułożyć palców na prawym boku,

-Roccat KPOE (obecna) - nigdy nie miałem problemów z potliwością dłoni, w tym przypadku mi to przeszkadza i to bardzo. Praktycznie od razu po chwyceniu myszki tracę kontrolę i pewność chwytu, fatalna jest ta powierzchnia,

-Kinzu v3 - za duży input lag, słaby sensor, słabe przyciski (przeróbka KinzuAdder również nie pomogła, bo z czasem sensor zaczął wyprawiać dziwne rzeczy),

-Zowie EC2-A - prawy bok totalnie dla mnie niechwytliwy,

-Zowie ZA13 - grzbiet ograniczał moje ruchy i "wypukłe" boki (https://imgur.com/a/YacGn) (gdyby nie te boki raczej bym ją zostawił),

-Zowie FK2 - troszeczkę za długa i "wypukłe" boki (https://imgur.com/a/YacGn).

Wykluczam:
-CoolerMaster Master Mouse S - fatalny kabel, brak możliwości zakupu jakościowych ślizgaczy.

Wiem. Jestem bardzo wymagający, ale może znajdzie się coś co podoła moim wymaganiom. Macie jakieś pomysły na inne myszki? A może jakiś sposób na wykluczenie wad, w którejś z powyższych myszek?

Jest dla mnie jeszcze ratunek? ;c
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy dla mnie jest jeszcze ratunek? - Stachu - 01-22-2018, 10:36 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
17 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.