Moje podkładki też robią się szybko szare, zwłaszcza tam gdzie trzymam nadgarstek, szybko się ścierają, dlatego chciał czy nie chciał, trzeba co jakiś czas wymieniać. Taito też jest spoko, trochę kosztuje, ale są wielkie, spokojnie wystarczy na wymachiwanie myszką.
XeXu - wiem, dlatego nie dotykam nawet plastikowej, to kat dla ślizgaczy i jak rysowanie paznokciem po tablicy. Ale z tego co nie raz tutaj czytam, to są zwolennicy plastików, dlatego zapytałam, bo jak chce mieć ciągle czystą to albo plastik albo częsta wymiana na nową. No chyba że chce myć. Ja unikam wody na podkładce.
XeXu - wiem, dlatego nie dotykam nawet plastikowej, to kat dla ślizgaczy i jak rysowanie paznokciem po tablicy. Ale z tego co nie raz tutaj czytam, to są zwolennicy plastików, dlatego zapytałam, bo jak chce mieć ciągle czystą to albo plastik albo częsta wymiana na nową. No chyba że chce myć. Ja unikam wody na podkładce.
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.