01-17-2018, 01:26 PM
- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze)
Steelseries rival 100, ślizgacze takie jak były w myszce - jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)?
Obecnie mam podkładkę steelseries QCK zwykła (40zł dałem) - chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej):
nie znam różnic między typami podkładek bo mało ich używałem albo wogóle. - jaki rozmiar by Cię interesował:
Obecnie mam 27x32 i taka mniej więcej by mnie interesowała choć może być troszkę większa. - czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?:
NIE - wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*:
Nie mam pojęcia jaką mam teraz więc ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Ta co mam jest ok. - czy podkładka musi być kupiona w Polsce?
TAK - maksymalna cena za podkładkę?
Dwie kategorię proszę. do 100zł i bez ograniczeń - uwagi (wygląd, ulubiona firma, grubość, itp.)
raczej czarna bez wzorków - jeżeli nie masz zielonego pojęcia o podkładkach i powyższe punkty nic Ci nie mówią, to wpisz tu, wtedy dobierzemy coś bazując na naszym doświadczeniu:
Generalnie ten ss co teraz mam jest ok, jednak niesamowicie łapie brud (kłaki-mam kota, który wszędzie musi być...) i strzępią się krawędzie. Chciałbym coś co utrzyma właściwości obecnej podkładki a zapewni łatwość utrzymania w czystości co jest dla mnie priorytetem.