• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz pod Claw/fingertip do 300zł.
Chyba mamy identyczny chwyt. Same koniuszki palców lekko wygięte.

Odradzam Ci G203 pod fingera. Przy takim chwycie najważniejsze są "chwytliwe" boki. Skośne i zaokrąglone boki w tym Logitechu będą Ci z czasem przeszkadzać. Sam zrezygnowałem przez nie z G Pro.

Cooler Master MasterMouse S - To taka mniejsza wersja tej myszki którą masz teraz. Sam nie moge się do niej przekonać i kupić, lecz znajomy ma i bardzo sobie chwali.

Zowie ZA13 - możesz spróbować. Ciężko coś zarzucić tej myszce, lecz sam jej nie testowałem.

DM3 mini - Super kształt pod fingera, super sensor. Masz tutaj ode mnie takiego małego moda (jeżeli sie można zareklamować :D )
https://www.olx.pl/oferta/dreammachines-...qvlAw.html

Roccat Kone Pure (Owl-eye / military / optical black edition) - Polecam pod fingertip. Sam z początku twierdziłem, że TYLKO symetryki, ale okazało się że Kone Pure ma super kształt właśnie pod fingera. O wiele lepszy niż EC2-A. I nie rób tak, że rezygnujesz z Roccata tylko, dlatego że to jest Roccat. Ludzie ich nie doceniają, a tak naprawdę to mają bardzo solidny jakościowo sprzęt i mało wadliwy.
Imo Roccat> m. in. Razer, DM, SteelSeries.

Jeżeli będziesz się zastanawiał jakiego Kone Pure to ostrzegam, żę Owl-Eye ma najlepszy na rynku sensor, ale strasznie tandetną powierzchnię. Mi osobiście się strasznie na niej poci dłoń. Kupuje niedługo wersję Kone Pure Optical Black Edition. Wszystko prawie to samo, ale suuuuper przyjemna powierzchnia i troche gorszy sensor (ale sensor i tak topka; ten sam co w myszkach Zowie).

EDIT: Niedługo sprzedaje Owl-Eye w bardzo dobrym stanie, w bardzo dobrej cenie :D
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Mysz pod Claw/fingertip do 300zł. - Stachu - 12-21-2017, 02:31 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.