• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz do pracy +8h dziennie (zastępca MX1000)
dzięki za odpowiedź...

a więc po kolei,
G900 Chaos spectrum, ilość przycisków z łatwym dostępem oceniłbym na 5-6, dwa obsługiwane kciukiem, scroll lewo, prawo (do klik'u scrollem jakoś się jeszcze nie przekonałem) no i jeden przycisk z prawej (bo raczej trudno byłoby obsłużyć oba dla praworęcznej osoby). Trochę krótki czas pracy na baterii max 32h, no ale zawsze można awaryjnie pracować z podłączonym kabelkiem 

G502 - przewodowa, wygląda na to iż dostępnych byłoby 6 przycisków, nie wiem tylko jak z dostępem do tych na lewym klawiszu myszki, czy są łatwo dostępne czy może trzeba się gimnastykować.

MX Master - scrool pod kciukiem mógłby być zastąpiony przyciskiem, jakoś do mnie to rozwiązanie nie przemawia, tak wiem, pod kciukiem jest duży przycisk na którym kciuk sobie leży. Więc razem mamy znowu 5 łatwo dostępnych przycisków. Długi czas pracy na baterii plus możliwość ładowania w trakcie pracy. Mankament, sporo awaryjność, co sam potwierdziłeś.

Ja jeszcze znalazłem coś takiego:
Razer Naga Hex V2, przewodowa, dużo przycisków pod kciukiem, wyglądają na łatwo dostępne - ktoś użytkuje? może coś powiedzieć?

Steelseries Rival 500, przewodowa, sporo przycisków, rozmieszczonych w różnych miejscach, myślę, że jakieś by mi spasowały.

Roccat Kone AIMO, przewodowa, trzy przyciski pod kciukiem, oprócz wychylnego scrolla to trochę mało - przydałby się jeszcze jeden, niekoniecznie umiejscowiony pod kciukiem.

Roccat Tyon, znowu przewodowa, sporo przycisków i znowu, nie wiem jak z dostępem do tych które są na klawiszach?

Roccat Nyth, przewodowa, dużo przycisków pod kciukiem, dodatkowo można zmieniać ich fizyczną konfigurację, scroll się nie wychyla, a ta płetwa - no cóż, podobno niezbyt wygodnie się ją obsługuje.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Mysz do pracy +8h dziennie (zastępca MX1000) - phoenix - 12-12-2017, 10:21 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.