11-30-2017, 01:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-30-2017, 08:22 PM przez dawidos160.)
Dzięki za pomoc - tak naprawdę z tego co podesłaliście to jedynie myszka od TT wchodziłaby w grę - wymiary podobne, cenowo znośnie. Zowie przekracza budżet CMy są za małe. Tak jak pisałem na wstępie - już nie jestem hardkorowym łowcą headshotów w CSie,żeby mieć tak szybkie i precyzyjne myszki. Teraz katuję PUBG gdzie to nie jest aż tak kluczowe czy mniej wymagające od myszki gry stąd kwestia ograniczenia wydatków,bo w innym wypadku tematu by nie było,a na biurku leżałby świeży DeathAdder Elite,ale te 250 zł to za dużo. Alternatywą jest kupienie powystawowej Chromy (nie takiej o jakiej wspominał Synth - bo też na takie aukcje trafiłem) i wtedy idzie się zamknąć w budżecie 120-150 zł za DA Chroma lub jest jedna prawie nowa Elite na licytacji (z gwarancją ponad 20 msc) i zobaczymy za ile by miała pójść.
ed. Padło na Ttesports VENTUS X Optical RGB - cena znośna, zagraniczne opinie jednoznacznie pozytywne, jak mi kształt nie przypasi to sprzedam. Zastanawia mnie tylko brak informacji o tej myszce w Polsce i jej słaba dostępność - wiecie może czemu? Nawet po forach rzadko o niej wspominają,a to raczej nie nowość
ed. Padło na Ttesports VENTUS X Optical RGB - cena znośna, zagraniczne opinie jednoznacznie pozytywne, jak mi kształt nie przypasi to sprzedam. Zastanawia mnie tylko brak informacji o tej myszce w Polsce i jej słaba dostępność - wiecie może czemu? Nawet po forach rzadko o niej wspominają,a to raczej nie nowość