• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myszka do pracy i gier, ok 200-250zł
Te odczucia z rivalem 300 i 310 mogą być związane z wysokością myszy - 310 jest wyższy, podobnie jest z g403, która moim zdaniem jest właśnie nieproporcjonalnie wysoka. Mi osobiście przeszkadzają boczne przyciski po prawej stronie, choć te w sensei 310 są na tyle schowane w obudowie, że nie koniecznie będą przeszkadzać. Co do rozmiaru sensei 310, ma ona zupełnie inny kształt, niż rival 310 więc ciężko spekulować; dla mnie jest za szeroka i ma za mocno cofnięty garb (mam dłoń podobnej długości, chwyt: fingertip).
Jeśli szukasz czegoś uniwersalnego pod względem chwytu przy twojej dłoni cm storm mm530 byłby raczej najlepszy (choć mi nieszczególnie podobają się wytłoczenia na bokach, mogą być niewygodne), a kone pure owl-eye konkretnie pod fingertipa. Pod fingertipa równie dobre byłyby DM3 mini i CM Storm Mastermouse S, z tym, że pierwsza nie ma bocznych przycisków, a druga ma stosunkowo sztywny kabel (choć cm storm miał to poprawić w najbliższym czasie) i podobne problemy z rolką i przyciskami jak myszki DreamMachines, ale nadrabiając niższą ceną. Co do sensora w mastermouse s, 3330 jest porównywalny do pmw3360 pod kątem najbardziej istotnych parametrów z punktu widzenia elektronicznego sportowca.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Myszka do pracy i gier, ok 200-250zł - cesarz cyberprzestrzeni - 11-29-2017, 01:08 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.