11-27-2017, 04:44 PM
Nie wiem czy inni też trafili na takie przyciski, za mało osób się wypowiedziało. Tak, kabel 1.8, akurat mam duże biurko i daleko komputer i jedynie mnie usb w monitorach ratuje, bo nawet do głośników musiałam przedłużkę kupić. Ale wiem że to norma w kablach, więc nie powinnam na to narzekać, mam usb w monitorze i tam podpinam myszki.
XeXu - nie wiem czy telefonem dobrze nagra, czy może lustrzankę ustawię, ale to już w dzień, nie mogę nawet wyciągać myszki przy chłopaku, bez skojarzeń :D Cokolwiek kupuję to chowam i testuję jak jest w pracy :D Więc może w dzień nagram ten przycisk który jest ciężki i się odbija. Nie wiem tylko czy to będzie widoczne i czy będzie to słychać na nagraniu, ale postaram się tak nakierować by było.
XeXu - nie wiem czy telefonem dobrze nagra, czy może lustrzankę ustawię, ale to już w dzień, nie mogę nawet wyciągać myszki przy chłopaku, bez skojarzeń :D Cokolwiek kupuję to chowam i testuję jak jest w pracy :D Więc może w dzień nagram ten przycisk który jest ciężki i się odbija. Nie wiem tylko czy to będzie widoczne i czy będzie to słychać na nagraniu, ale postaram się tak nakierować by było.
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.