11-27-2017, 04:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-27-2017, 04:21 PM przez spidster135.)
Czemu mają po Tobie jechać że zniechęcasz? To tak jakby mieli pojechać że zachęcasz ;) To Twoja opinia i masz prawo ją napisać, a ja mam własny mózg i mogę ją zrozumieć jak chcę :P W DM1 Pro S też przyciski chodziły dziwnie - lewy dość łatwo się klikał, prawie na granicy zbyt łatwego kliku, ale pasowało mi to bo przyspieszało jakby nie patrzeć reakcję o jakieś 10-20ms (na humanbenchmarku), a prawy strasznie sztywno, aż nieprzyjemnie sztywno. Co do kabla to mi sztywny nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, ale szkoda że oplotu nie ma ;P
Wziąłbym do sprawdzenia, ale dostępna tylko w komputroniku i u producenta to trochę słabo bym miał ze zwrotem ;/ Nie chce mi się wierzyć że tylko Ty trafiłaś na wadliwe przyciski jeśli miałem identycznie w Pro S :D
Jeśli chodzi o długość kabla to chyba 1.8m? Z tego co wiem to w G502 i DM1 Pro S też był 1.8m i mi starczał w miarę na styk, także to bym przeżył :P
Wziąłbym do sprawdzenia, ale dostępna tylko w komputroniku i u producenta to trochę słabo bym miał ze zwrotem ;/ Nie chce mi się wierzyć że tylko Ty trafiłaś na wadliwe przyciski jeśli miałem identycznie w Pro S :D
Jeśli chodzi o długość kabla to chyba 1.8m? Z tego co wiem to w G502 i DM1 Pro S też był 1.8m i mi starczał w miarę na styk, także to bym przeżył :P