11-27-2017, 12:07 AM
ty musisz sie relaksowac by sluchac muzyki :D ? jestem grafikiem, wiec odciecie od gadania działów obslugi klienta jest wazne, bo sie nie mecze tak szybko :). tym bardziej malo kiedy pracuje w miesiacu ponizej 190h. mysle nad tymi iskami, bo ladnie kryja wiekszosc czestotliwosci z lekkim V, somici maja srodkowy bass, za to RM live góry jest malo. Szkoda, ze nie ma mniejszych nausznic ale moze fizycznie jest to nie do zrobienia.
Wkładanie i wyjmowanie dousznych (jak to robie teraz) jest malo przyjemne (szczegolnie zalezy od dnia to nie daja mi 5 minut normalnie popracowac, bo kazdy potrzebuje rady/pomocy) w porownaniu jak uzywalem Kossów porta pro i cieplej w uszy :D. Z dousznych ostatnio kupilem dziewczynie snaby ep-101m, bardzo przyjemne sluchawki (w kazdej kwestii), w tej cenie wg mnie swietne.
Wkładanie i wyjmowanie dousznych (jak to robie teraz) jest malo przyjemne (szczegolnie zalezy od dnia to nie daja mi 5 minut normalnie popracowac, bo kazdy potrzebuje rady/pomocy) w porownaniu jak uzywalem Kossów porta pro i cieplej w uszy :D. Z dousznych ostatnio kupilem dziewczynie snaby ep-101m, bardzo przyjemne sluchawki (w kazdej kwestii), w tej cenie wg mnie swietne.