• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz i podkładka proszę o pomoc
Myszy zowie chyba się nie opłaca teraz kupować, bo sensor mają 3310, a cenowo są nawet droższe od myszek z 3360. Co do podkładek od zowie to podobno się szybko wycierają zmieniając ślizg, jeśli Ci odpowiada przez jakiś czas mieć nierówny ślizg to podobno są dość ciekawe (chociaż drogie), jak dla mnie aż taka zmiana ślizgu jak tu pisali to przesada :P

Ciekawe, całkiem dobre jakościowo i nie jakieś bardzo drogie podkładki to na pewno Roccat Taito 2017 i SteelSeries QCK. Z trochę szybszych to podobno DM Pad jest też dobrą podkładką i dość tanią.
A myszki to moim zdaniem i tak trzeba iść do sklepu i mierzyć, a nie kupować w ciemno, bo to trochę jak buty (wiem że to przeczy wtedy sensowi istnienia tego forum xD). Chyba że nie masz nic przeciwko temu żeby zwrócić, czekać na pieniądze i polować na kolejną.

Fingero-palm to masz na myśli Claw grip tak? Bo fingertip-grip to trzymasz myszkę tylko opuszkami palców, a palm to cała dłoń przylega do myszy, więc fingero-palm to claw :D Sprawdź Rivala 310, G502 (mam 18cm dłoń i mi ta G502 była właśnie delikatnie za duża o te 0,5-1cm przy claw gripie).
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Mysz i podkładka proszę o pomoc - Pixa - 11-22-2017, 03:35 AM
RE: Mysz i podkładka proszę o pomoc - spidster135 - 11-22-2017, 11:15 AM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
5 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.