Dwa razy polecany tracer. Nigdy nie myślałem, że kwestia wizualna będzie dla mnie miała jakiekolwiek znaczenie, ale ta Toriado jest dla mnie "najbrzydsza", może jakby kolor biały nie był dominujący. Nie wykluczam, że na żywo może wygląda zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach, które nie zachęcają. Drugi minus w X-748K - początkowo miałem dołożone bodajże 2/(6max) ciężarki bo wtedy jej praca wydawała się najbardziej optymalna po powierzchni, tak później po kilku miesiącach i przy długich godzinach stwierdziłem, że wyciągam wszystkie dodatkowe ciężarki i tak pracowałem aż do dziś. Tutaj obawiam, się czy nie będę się męczył w długich sesjach przy biurku - Toriado określana jest jako dość ciężka i wspominane jest by lepiej korzystać z mouse boungee.
Jak trwałość samego Genesis Krypton 500 , albo samej marki, bo dla mnie to dość egzotyczna nazwa?
Całe życie człowiek się uczy nawet nie wiedziałem, że takie cudo na kabel istnieje, choć pewnie ze względu na cenę niejednej myszki nie jest to popularne rozwiązanie. Ja podziękuje.
Jak trwałość samego Genesis Krypton 500 , albo samej marki, bo dla mnie to dość egzotyczna nazwa?
Całe życie człowiek się uczy nawet nie wiedziałem, że takie cudo na kabel istnieje, choć pewnie ze względu na cenę niejednej myszki nie jest to popularne rozwiązanie. Ja podziękuje.