• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz do 300zł na pmw3360 lub pochodnych
No własnie problem w tym że w sklepach takich jak Saturn czy MediaMarkt do przymierzania są tylko SS, Logitechy i jakieś myszki 10-50zł. Mało co jest w sumie do zmierzenia.
Ogólnie co mi nie odpowiada w G502 - jest lekko za szeroka i troszkę za długa (trzymam claw-gripem i palce mam gdzieś po środku przycisków, gdzie czuć że samo naciśnięcie jest jakby trudniejsze niż na końcu przycisku, przez to mam wrażenie że jakby aktywuję przycisk trochę później niż gdybym klikał końcówkę). Garb jest w niej spoko, jeśli chodzi o umiejscowienie i wysokość, może nie jest perfekcyjny ale nie jest też źle.
No i też waga mogłaby być mniejsza - 121g to jednak całkiem sporo i trochę ręka się męczy po dłuższym użytkowaniu. Myślę że takie 84-90g dałoby sporą różnicę.

Co do samej KPOE wydaje mi się że może być mimo wszystko za krótka z tego co widziałem po opisie, ale zobaczy się.
Jako że za dużo nie zmierzę przez dostępność w sklepach to pewnie będę zamawiał i zwracał, aż trafię idealnie. Pytanie tylko od czego zacząć zamawianie ;P
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Mysz do 300zł na pmw3360 lub pochodnych - spidster135 - 10-15-2017, 06:10 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.