10-15-2017, 03:53 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-15-2017, 03:55 PM przez spidster135.)
(10-15-2017, 03:16 PM)akatrosh napisał(a): Człowieku, proszę cię, przecież ludzie ci tu polecili myszki, które będą dla ciebie najwygodniejsze, czego nadal nie rozumiesz i o co się spinasz?
No i za to podziekowałem bo o te propozycje mi chodziło. A nie spinam się tylko już nie wytrzymałem ;) Nie lubię jak ktoś mi wmawia coś na siłę.
(10-15-2017, 03:19 PM)XeXu napisał(a): Nie zrozumiałeś aluzji.
Ale masz rację, nie zrozumiemy się.
Nie lubię ludzi, którzy oczekują wiele, samemu nie robiąc nic.
Nie chciało Ci się nawet sprawdzić wymiarów i kształtu CM'a, tak samo jak KPOE.
Podchodząc sceptycznie do jakichkolwiek propozycji, bo masz widzimisię, że Roccat jest słaby jakościowo, a o CMie nie słyszałeś = crap.
No i oczywiście wygoda jest najważniejsza, dlatego odrzucasz Coolera, którego nie miałeś w rękach, bo Ci się ekhm... nie podoba.
Bla, bla, bla
Koniec.
Sprawdzam wymiary każdej myszki jaką wymieniacie i porównuję z g502 i innymi wyborami, po to założyłem ten temat żeby właśnie wybrać odpowiednie rozmiarowo myszki.
Dlaczego niektóre odrzucam w ciemno? Bo coś muszę zamówić i za to zapłacić, więc chcę wybrać jak najlepiej. Jeśli jakaś mysz mi nie pasuje i mi się nie podoba odkładam ją na drugi plan, być może sprawdzę później, a być może nie będzie już potrzeby bo przypasuje się coś co mi się podoba.
Żadnej nie olewam bez obejrzenia filmów, zdjęć i bez przeczytania recenzji.
I żeby było jasne, nie wybiera myszy ze względu na wygląd, ale skoro płacę te 200 czy 300 zł to chcę żeby w myszy odpowiadało mi wszystko.
Może i też niepotrzebnie tak napisałem poprzedni post, ale nie lubię jak ktoś pisze do mnie jak do debila tylko dlatego, że mam inne zdanie ;) Chcę wydać swoje pieniądze tak żebym był zadowolony z zakupu.
Póki co na prawdę najbardziej jeśli chodzi o teoretyczne wymiary podoba mi się DM1 Pro S.
Nie wiem tylko jak wygląda sprawa przycisków. Jedne myszy mają te gwarantowane 20mln kliknięć inne 50mln. Nie wiem jak na to patrzeć bo nigdy nie liczyłem ile klikam, a planuję kupić mysz na jakieś 3-5 lat minimum.