• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mysz do 300zł na pmw3360 lub pochodnych
(10-15-2017, 08:12 AM)XeXu napisał(a): "Ale jednak wrażenie wizualne sporo też wpływa na ocenę całości.
CM MM530 nie podoba mi się z wyglądu i jest strasznie szeroka po jednej stronie."
Sam sobie komplikujesz sprawę.
Roccaty nie, bo mi się wydaje...
CM jakiś z wyglądu, bla, bla, bla...
Odrzucasz to, czego sam szukasz.
Jakkbym patrzył 6 lat temu, przez pryzmat twojego posta, to w ciągu tego okresu zmieniłbym mysz kilka razy, kończąc na G400 od którego zacząłem.
Wymiary CM'a to 70mm szerokości.

No sorry, ale płacąc ponad 200zł za myszkę to chyba mogę wymagać by mi się podobała? A to wystające coś w MM530 po prawej stronie to dla mnie element nie potrzebny i z tego względu ta myszka odpada. Mierzyłem nie jedną myszkę z tym skrzydłem pod małe palce i to nie dla mnie. Myszka ma być przede wszystkim wygodna i na to nie będę szukał ustępstw, bo równie dobrze mógłbym zostać przy swojej..

(10-15-2017, 09:31 AM)akatrosh napisał(a): Wizualne wrażenie wpływa na twoją ocenę?
No cóż, nawet jeżeli, to KPOE prezentuje się według mnie bardzo ładnie :)

Chyba każdy ocenia pierw wizualnie ;p Zobaczę tą KPOE w sklepie i jak mi się ją trzyma bo wydaje się być całkiem ciekawa.

Póki co mam trzy typy (kolejność od tych które mnie najbardziej interesują):
1. Najchętniej bym przetestował DM1 Pro S Matte (ręka mi się często na g502 poci na tym tworzywie, na matowym z DM1 może przestanie, dodatkowo sam rozmiar i kształt wydaje mi się być fajny, ale to wyjdzie w praniu. No i cena jest bardzo atrakcyjna, jedynie brak oprogramowania mnie trochę odpycha. Duży plus to też waga, przy ponad 120g G502 czasem ręka potrafi się zmęczyć podczas gry).
2. KPOE (+ rozmiar, + może kształt, ale to się okaże (wygląda kształtem na bardzo fajną), oprogramowanie).
3. Rival 310, Sensei 310 (+ rozmiar podobny do obecnej, ale jednak trochę inna, okaże się mierząc, oprogramowanie i też na + materiały. Gorzej tu z ceną ;P).
4. Rozwarzam też g403 (w wersji bez kabla), ale mierzyłem i za wysoka + ta cena.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Mysz do 300zł na pmw3360 lub pochodnych - spidster135 - 10-15-2017, 12:44 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
12 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.