Witam. Od roku mam myszkę a4tech xl750bh a9500 i często występowały problemy, że myszka podczas szybszych ruchów zaczynała spowalniać. Wtedy wystarczyło przeczyścić sensor i wszystko OK, aż do teraz. Znowu tak zrobiłem, a kursor już totalnie zwolnił, niemal, że stoi w miejscu tak z dnia na dzień, chociaż było widać, że coraz wolniej chodzi. Nie wiem czy da się to jeszcze jakoś naprawić, a na jutro potrzebuje mieć sprawną myszkę.
Da się to jakoś jeszcze naprawić? Jeżeli nie, to jaką myszkę mogę kupić na szybko do 150zł? Zastanawiałem się nad kinzu v3. Co Pan by polecił?
Wykluczam, że to wina podkładki, Roccat taito king size mam od grudnia i nie mogła tak nagle się zniszczyć, że tak powiem.
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Dlatego pewnie wklepię to na mailu jak i na FP w wiadomośći.
Pozdro.
Da się to jakoś jeszcze naprawić? Jeżeli nie, to jaką myszkę mogę kupić na szybko do 150zł? Zastanawiałem się nad kinzu v3. Co Pan by polecił?
Wykluczam, że to wina podkładki, Roccat taito king size mam od grudnia i nie mogła tak nagle się zniszczyć, że tak powiem.
Pozdro.