Dlaczego odesłałeś da elite ?
według mnie jest to najlepsza obecnie myszka pod palma na rynku, uważana od dekady za najlepszy chwyt i ulepszana z każdą jej odsłona..
nie widzę lepszej alternatywy dla siebie
Jeśli nie jest ci problemem sensor 3310 to spróbuj zowie ec1/2
g403 odpuść sobie bo to loteria, dodatkowo dla mnie słabo wypada trzymanie jej porównując do zowie/razera
po kilku godzinach było uczucie zmęczenia reki, lekko bolala i wbijała mi się w dloń prawa, górna powierzchnia myszki.
Podobno ciężko jest nią narysować linię prostą w pionie.
A i chciałem dodać, że przyciski w g403 są po chuju fest, strasznie szybko zbiera klik przy lekkim stuknięciu w niego
w zowie masz twarde, masywne a w da masz coś pomiędzy tymi dwoma.
Jak grasz dużo w moba to zowie będzie średnim rozwiązaniem.
masz jeszcze przez wielu chwalonego roccata emp/kone owl pure eye - nigdy nie miałem więc się nie wypowiem
według mnie jest to najlepsza obecnie myszka pod palma na rynku, uważana od dekady za najlepszy chwyt i ulepszana z każdą jej odsłona..
nie widzę lepszej alternatywy dla siebie
Jeśli nie jest ci problemem sensor 3310 to spróbuj zowie ec1/2
g403 odpuść sobie bo to loteria, dodatkowo dla mnie słabo wypada trzymanie jej porównując do zowie/razera
po kilku godzinach było uczucie zmęczenia reki, lekko bolala i wbijała mi się w dloń prawa, górna powierzchnia myszki.
Podobno ciężko jest nią narysować linię prostą w pionie.
A i chciałem dodać, że przyciski w g403 są po chuju fest, strasznie szybko zbiera klik przy lekkim stuknięciu w niego
w zowie masz twarde, masywne a w da masz coś pomiędzy tymi dwoma.
Jak grasz dużo w moba to zowie będzie średnim rozwiązaniem.
masz jeszcze przez wielu chwalonego roccata emp/kone owl pure eye - nigdy nie miałem więc się nie wypowiem