Dziękuję za pierwsza opinię. Bardzo dobre info z tą integrą. byłem dzisiaj w sklepie i miałem możliwość przetestować siberie i evo...... Na początku zobaczyłem siberie i patrząc na jakoś wykonania - myślę ja pierd... te druty mocujące ten pałąk (tak to chyba się nazywa) to zerwę w 2 tygodnie... Potem zobaczyłem evo i niestety tu nawet nie ma drutów tylko zwykła skóra przyczepiona do plastiku (choć oczywiście słuchawki są 2 razy tańsze od konkurencji)....
Mam jeszcze pytanie odnośnie tych somiców - jak mocowanie tego pałąka i tych bocznych chyba prowadnic (te boki słuchawek na plastikach to mi się już z 3 słuchawki złamały). Mam dość dużą głowę, a i słuchawkami często o coś zahaczę, dlatego wolałbym jakiś trwały wytrzymały sprzęt (nie mam za bardzo gdzie ich sprawdzić przed zakupem).
Mam jeszcze pytanie odnośnie tych somiców - jak mocowanie tego pałąka i tych bocznych chyba prowadnic (te boki słuchawek na plastikach to mi się już z 3 słuchawki złamały). Mam dość dużą głowę, a i słuchawkami często o coś zahaczę, dlatego wolałbym jakiś trwały wytrzymały sprzęt (nie mam za bardzo gdzie ich sprawdzić przed zakupem).