08-03-2017, 01:08 PM
To chyba w takim razie inna wersja tej myszki : https://www.x-kom.pl/p/362311-myszka-prz...e-rgb.html
Ta sama myszka na morele ma 118mm, czyli chyba jednak błąd w opisie.
Żeby przymierzyć myszki w x-komie powinienem najpierw telefonicznie to umówić?
Sprawdziłbym Zowie FK2, EC-2A, ZA 12 czy Logitecha G403 i tego Roccata jeśli tak polecacie ;), chociaż do firmy jestem sceptycznie nastawiony bo mam ich mechanika, który jednak jest wykonany z twardego plastiku (Ryos), a kupowałem gdy był przeceniony z 500 na 300 ;)
Rival 310 w przedsprzedaży, więc pewnie dopiero koło 15 bym mógł go sprawdzić w łapie. Nie wiem czy warto czekać ze względu na problemu z sensorem, które wyczytałem, w którejś z recenzji.
Dzięki za odpowiedzi!
Ta sama myszka na morele ma 118mm, czyli chyba jednak błąd w opisie.
Żeby przymierzyć myszki w x-komie powinienem najpierw telefonicznie to umówić?
Sprawdziłbym Zowie FK2, EC-2A, ZA 12 czy Logitecha G403 i tego Roccata jeśli tak polecacie ;), chociaż do firmy jestem sceptycznie nastawiony bo mam ich mechanika, który jednak jest wykonany z twardego plastiku (Ryos), a kupowałem gdy był przeceniony z 500 na 300 ;)
Rival 310 w przedsprzedaży, więc pewnie dopiero koło 15 bym mógł go sprawdzić w łapie. Nie wiem czy warto czekać ze względu na problemu z sensorem, które wyczytałem, w którejś z recenzji.
Dzięki za odpowiedzi!