08-02-2017, 02:38 PM
(08-02-2017, 02:19 PM)Stachu napisał(a): Też średnio przepadam za 3310. I taka moja myśl. Ludzie bardzo polecają tą EC2-A, jest to najpopularniejsza myszka na top scenie cs'a, a w sumie to nie jest jakiś kot. Sensor 3310 wg mnie furory nie robi, kwestia bardzo indywidualna, musi Ci po prostu pasować. Scroll pozostawia wiele do życzenia. A przyciski w EC są fatalne. Miałem FK2 i EC2-a, i te z FK są o niebo lepsze. Często spotykam się z opiniami, że EC2-A (i ogółem Zowie) to najlepsza marka pod względem jakości, ale się z tym nie zgadzam. Uważam że taki Logitech i Roccat to o wiele lepsza opcja, niż Zowie. Jak komuś pasuje EC2-A, to naprawdę zastanawiałbym się nad przesiadką na Kone Pure Owl-Eye.
I to tez mi nie daje spokoju. Niby 3310 taki sensor przeciętny, a wszyscy gracze pro sceny z CSa i Overwatcha dalej grają na Zowie. Tak samo RocketJumpNinja, który cały czas powtarza ze są to topowe sensory i nie ma sensu sugerować się wyłącznie sensorem. Teraźniejszości rozmawiamy a mówicie ze różnica jest i to spora :/