- jaką obecnie używasz myszkę (optyk ,laser, jaki sensor, jakie ślizgacze): Zowie za12
- jaką masz podkładkę (oraz czy chcesz szybszą/wolniejszą od obecnej)?: Zowie g-tf rough
- chcesz plastikową, aluminiową, szklaną, materiałową czy hybrydową (materiałowa z uczuciem gry na plastikowej): materiałowa / hybrydowa
- jaki rozmiar by Cię interesował: dowolny
- czy akceptujesz podkładki których żywotność może nie przekraczać 6 miesięcy (przy intensywnym użytkowaniu) ale w zamian dadzą nam bardzo dobry ślizg?: tak
- wolisz szybką/średnio szybką/średnią/raczej wolniejszą/wolną/bardzo wolną(zawodowa pod rtsy)(wybierz którąś opcję)*: szybką / średnio szybką
- czy podkładka musi być kupiona w Polsce? tak
- maksymalna cena za podkładkę? 200
Cześć aktualnie mam podkładkę zowie g-tf rough. Jest w miarę dobra, lecz niestety szybko niszczy ślizgacze w mojej myszce, wtedy myszka inaczej chodzi i źle mi się gra. Chciałbym podkładkę minimalnie wolniejszą.
Miałem na uwadze razer goliathus speed, ale podobno jak się dociska myszkę to szoruje spodem.
Na oku mam również: hyperx fury, dm1 pad pro, zowie g-sr i cm sotrm power-rx (ale tej już nigdzie nie da się dostać)