07-26-2017, 11:16 PM
Dobrze, chciałam być miła, ale chyba to nie popłaca, więc napiszę coś od siebie. Jesteś tu nowy, masz ledwie 9 postów, to tak jakbyś wchodził z butami do czyjegoś domu i mówił jak mają żyć i jak mają go urządzać. Gdybyś dłużej siedział na tym forum, to byś wiedział że wiele osób pisze tutaj nie koniecznie na temat, wyraża swoje opinie, wrażenia, często o błahostkach, ale nie wiesz tego bo dopiero tu przyszedłeś. Więc proszę nie wytykaj mi że napisałam czasem coś nie na temat, bo uważam że dzięki takim osobom jak ja, te forum bardziej żyje. Często są to nawet puste dyskusje na kilka stron i nikt nigdy z tego wielkiego halo nie robił, ot czasem coś żartobliwie upomniał że spamujemy i że zeszliśmy nie na temat. Nikt nigdy nie robił tak poważnych uwag, jakie ty powyżej opisałeś. Nie będę w tym temacie spamować, chciałam tylko wytłumaczyć. Reszta niech doradza na temat podkładek, mają sporą wiedzę na ich temat, ja bym mogła polecić kilka które mi się podobają, których sama osobiście używam, ale nie chcę znowu być źle odebrana, to tyle.
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.