• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myszka do FPS (palm grip) oraz podkładki do niej
Bardzo mi przykro, ale posty typu:

Ehh a już wczoraj jak podali newsa o nowej myszce, to cieszyłam się że będzie jakaś mała, symetryczna coś jak Kinzu dla mnie :)

No mi też Rivala 700 przypomina, ale to chyba jeszcze nie jest pewne info. Mogliby coś dla mniejszych dłoni zrobić, bo ciągle duże i duże, a ja to co :/ Póki co śmigam na Rival 100, mogłaby być ciut mniejsza, ale ciężko o coś idealnego.

Oby była mniejsza :D To pewnie jak z Roccat, że trzeba było na nową myszkę w Polsce czekać dość sporo.

chyba nie mają na celu pomocy...

A co do posta, w którym wypisałaś myszki, do co do większości mogłaś być pewna, że będą dla mnie za małe, gdybyś przeczytała dokładnie mój pierwszy post, a jeżeli to zrobiłaś, to nie wiem dlaczego je wypisałaś. Jedyne sensowne propozycje, które podałaś to Rival 300 i Roccat Kone EMP, ale te myszki już znałem, bo zaproponował je ktoś inny. W takim razie powiedz, co twoje posty wniosły do tematu? Oczywiście jestem wdzięczny za każdą pomoc, ale twoje posty jak chyba każdy może określić - pomocne raczej nie są. Napisałem jak jest i moim zdaniem tamten post wcale nie powiał chłodem. Wydaje mi się, że był całkowicie neutralny. Chciałbym zakończyć dyskusję na ten temat i w dalszym ciągu proszę o propozycje podkładek, ponieważ bardzo trudno jest wybrać, gdy niektóre podkładki są o 100zł droższe będąc lekko większymi i na pierwszy rzut oka nie różniącymi się wyglądem. Trudno jest znaleźć w internecie informacje dotyczące wytrzymałości i porównań tzw. szybkości tych podkładek. A tak właściwie to ja nawet nie wiem jaka jest szybka, a jaka wolna. Wiem tylko, że wolałbym nieco szybszą od mojej aktualnej podkładki.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Myszka do FPS (palm grip) oraz podkładki do niej - tarapaty - 07-26-2017, 10:44 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.