• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myszka do FPS (palm grip) oraz podkładki do niej
Moim zdaniem wszystko co napisałem było w porządku, może zabrakło paru emotikonek? XeXu też napisał, że trochę bez sensu wymieniłaś te modele. Też jest drażliwy? Proszę napisz co twoim zdaniem było niemiłe w którymkolwiek z moich postów, może się do tego ustosunkuję.

XeXu dzięki za propozycje, jednak jak pisałem w pierwszym poście - chciałbym, aby myszka miała przynajmniej 450mm długości, a najlepiej 500mm i stąd ten problem z wyborem. Myślałem nad tym: https://www.amazon.com/Glorious-Extended...KY294?th=1 w wersji XXXL, bo nie jest przesadnie droga jak na rozmiar i pozytywne opinie, które przeczytałem na chociażby reddicie. Tylko nadal mam wątpliwości co do tego, czy ta podkładka jest warta ceny i nie wiem czy to możliwe, ale nie chcę, żebym za 2 lata znowu musiał wydać 40$. Dodatkowo nie wiem czy jest szybka, znalazłem tylko informację o tym, że powierzchnia tej podkładki "provides a unique blend of speed and control making it ideal for any situation". Co sądzicie o tej podkładce? Ma ktoś może jakąś propozycję dobrej podkładki, którą mogę kupić w Polsce?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Myszka do FPS (palm grip) oraz podkładki do niej - tarapaty - 07-26-2017, 10:18 PM

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
6 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.