07-17-2017, 10:57 AM
No to jak już jesteśmy przy wyznaniach, to ja tych moich A4Tech za 9 zł mam kilka sztuk w szafie :D Tylko zmieniałam jak się rozwalały, kupiłam nawet kilka na zapas których nigdy nie użyłam :D Ale to takie białe kruki, ciężko je potem było dorwać, ile się musiałam naszukać :D Ale dobrze że zmieniłam na pro, gdyż tamte tanie myszki miały na ps2 i bardzo krótki przewód, ciągle męczyłam się z nim, przyklejałam do biurka by mi nie uciekała. A teraz jeszcze jak zmieniłam na nowy komputer, a pc dałam za biurko, to i tak musiałabym się rozstać ze starą myszką, kabel by nie wystarczył. I takie nagłe przejście to byłby dla mnie szok :D A tak miesiącami zbierałam informacje o myszkach, macałam, testowałam i przynajmniej w tym temacie trochę coś tam wiem i mogę komuś doradzić. Jak chłopak potrzebuje nowej myszki to wyobraźcie sobie jaki u mnie motorek się włącza, gadam wszystko co o nich wiem, a w Media Markt zatrzymuję się przy każdej i opowiadam o niej, jak jakiś sprzedawca :D
Testowałam myszki: Steelseries (Kinzu v3, Rival 100, Rival 110, Rival 3), Roccat (Lua, Kiro, Kone Pure BE, Owl-Eye, SE, Kain 100 AIMO), Logitech (G203, G403 Prodigy, Wireless, G502), Zowie (ZA13, EC2-A), Razer (Abyssus 1800, Abyssus 2014), Dream Machines (DM1 Pro, DM3 Mini), CM MasterMouse S.